Artikelen

3 november 2023

Verschenen in Stadsblad Nieuwedieper,
week 44

Traditionele Schepen Beurs op Willemsoord

De zesde editie van de EOC-Traditionele Schepen beurs (TSB), die dit jaar van 10 tot en met 12 november voor de zesde keer in Den Helder wordt gehouden, staat in het teken van veiligheid en preventie. Dit naar aanleiding…..
Lees meer >>>>>

1 november 2023

Verschenen in Scheepvaartkrant,
week 44-45

Veiligheid en preventie thema EOC-Traditionele Schepen Beurs

De zesde editie van de EOC-Traditionele Schepen beurs (TSB), die dit jaar van 10 tot en met 12 november voor de zesde keer in Den Helder wordt gehouden, staat in het teken van veiligheid….
Lees meer >>>>>

27 oktober 2023

Verschenen in Citymarketing Den Helder krant, editie 52

EOC-Traditionele Schepen Beurs thema Veiligheid en Preventie

De EOC-Traditionele Schepen beurs (TSB), die dit jaar van 10 tot en met 12 november voor de zesde keer in Den Helder wordt gehouden, staat in het teken van veiligheid en preventie.
Lees meer >>>>>

14 november 2022

EOC-Traditionele Schepen Beurs weer als vanouds

Het mag weer na drie jaar stilte. Een beurs houden die kan worden beschouwd als zowel een vakmatig als een gezellig samenzijn voor de hele sector van nautisch erfgoed.
Lees meer >>>>>

30 oktober 2022

EOC Hoofdsponsor Jubileumeditie Traditionele Schepen Beurs

Voor de vijfde keer wordt op Willemsoord in Den Helder de EOC-Traditionele Schepen Beurs gehouden. Op een monumentaal werfcomplex dat dit jaar zijn 200-jarig bestaan viert.
Lees meer >>>>>

23 oktober 2022

Jubileumeditie EOC-Traditionele Schepen Beurs in Stadshal op Willemsoord

Na drie jaar stilte kan nu toch de vijfde editie van de succesvolle EOC-Traditionele Schepen Beurs in het Nautisch Kwartier op het voormalige marinewerfcomplex Willemsoord gehouden……
Lees meer >>>>>