Persberichten

Den Helder 25 maart 2024

REEKS DONATIES VOOR SCHEPEN OP MUSEUMHAVEN
Op de voorjaarsbijeenkomst van de Stichting Museumhaven Willemsoord en de Stichting Nautische Monumenten Den Helder hebben diverse stichtinge…………
Lees meer >>>>>

Den Helder 18 maart 2024

EOC WEER MET TRADITIONELE SCHEPEN BEURS IN ZEE
Ook dit jaar fungeert EOC Scheepsverzekeringen uit Meppel weer als hoofdsponsor voor de Traditionele Schepen Beurs. De zevende editie van dit internationale nautische evenement…………
Lees meer >>>>>

Den Helder 13 november 2023

6e EOC-Traditionele Schepen Beurs goed bezocht
Net als vorig jaar kunnen de organisatoren van de EOC-Traditionele Schepen Beurs ook nu weer terugkijken op een geslaagd evenement. Met 2.600 positief gestemde bezoekers uit verschillende landen en heel tevreden……
Lees meer >>>>>

Den Helder 6 november 2023

SCHEPENBEURS KOMENDE VRIJDAG VAN START
Met een stadshal vol standhouders, een theaterzaal met een indrukwekkend lezingenprogramma, een museumhaven vol traditionele schepen, alsmede bijzondere exposities en tal van demonstraties van….
Lees meer >>>>>

Den Helder 4 juli 2023

EOC WEER HOOFDSPONSOR TRADITIONELE SCHEPEN BEURS
Evenals bij de vijf voorgaande edities van de EOC-Traditionele Schepen Beurs (TSB) fungeert EOC Scheepsverzekeringen ook nu weer als hoofdsponsor van dit evenement.
Lees meer >>>>>

Den Helder 23 november 2022

EOCTRADITIONELE SCHEPEN BEURS OOK NU WEER EEN SUCCES
De jubileumeditie van de EOC-Traditionele Schepen Beurs is  heel succesvol verlopen. Ruim 2.300 mensen hebben de in de Stadshal op het Willemsoordcomplex opgestelde beurs bezocht.
Lees meer >>>>>

Den Helder 7 november 2022

VEEL BELANGSTELLING VOOR 5e EOC-TRADITIONELE SCHEPEN BEURS
Voor de jubileumeditie van de EOC-Traditionele Schepen Beurs hebben zich al meer dan 60 exposanten gemeld. Hieronder ook een tiental behoudsverenigingen.
Lees meer >>>>>

 

Den Helder 9 augustus 2022

ORGANISATIE EOC-TRADITIONELE SCHEPEN BEURS VAN START

DEN HELDER – Onder leiding van een geheel nieuw bestuur is de organisatie opgestart van de vijfde editie van de EOC-Traditionele Schepen Beurs.
Lees meer >>>>>