Deelsponsor. Naast hoofdsponsor EOC bestaan andere sponsormogelijkheden zoals hieronder aangegeven. Ook hebben we een aantal mogelijkheden buiten op het terrein en bij de entree. En als u een sponsorvoorstel op maat wilt ontvangen kan dat natuurlijk altijd. Neem dan even contact op met onze producent: Pascal Riksman, mailadres: info@traditioneleschepenbeurs.nl

Sponsor de gezamenlijke borrel €750

Alhoewel Sail Den Helder traditioneel deze borrel op de vrijdagavond aanbiedt is er een mogelijkheid om deze sponsoring over te nemen. U kunt de deelnemers van aan de EOC-Traditionele Schepen Beurs op een unieke manier bereiken door hen een borrel aan te bieden voor de gezamenlijke maaltijd op vrijdagavond.

Een gezellig en informele avond waar ruimte is voor goede gesprekken met een borrel en een mooie maaltijd. 

  • U wordt uitgenodigd om het woord te nemen voor de borrel begint
  • Op de uitnodiging zal vermeld worden dat u de borrel voor deze avond heeft verzorgd
  • U kunt genodigden meenemen naar deze avond (maximaal 25 personen). 

Sponsor de gezamenlijke maaltijd

Deze sponsoring wordt steeds voldaan door Sail Den Helder. 

Sponsorpakketten

Beschikbare sponsorpakketten zijn naar keuze “Koper” of “Teak” voor €3000, en naar keuze “Brons” of “Eiken” voor €1500.

Als sponsor lichten we jouw bedrijf uit op onze website, socials en op het evenement. Ook kan je (in overleg) gebruik maken van De Brug, het VIP-gedeelte waar je goed zichtbaar bent op onze Wall of Fame en fraai uitzicht hebt op de beursvloer, inclusief heerlijke gerechten & drankjes om de dag mee door te komen. Daarnaast is het een perfecte gelegenheid om je bedrijf te promoten en je netwerk uit te breiden! We spreken graag de mogelijkheden daarvoor met je door.
Naast een mooie beurs organiseren we dit evenement niet voor niets. Wij willen impact maken in de regio en stellen een lokaal goed doel centraal!
Daarover houden we u op de hoogte, wij zijn nu met diverse organisaties in overleg welk goed doel dit jaar aan de beurt is.

Club van 100

Ook voor de kleinere beurs hebben we een mogelijkheid u te laten zien: De Club van 100! De donatie bedraagt €250 per jaar waarvoor u op de Wall of Fame wordt vermeld, 5 extra toegangskaarten krijgt en uw gasten kunt laten deelnemen aan de VIP-netwerkborrel op zaterdagavond.

Uw sponsoring is belangrijk

Uw sponsoring is belangrijk voor ons! Wij willen er dan ook alles aan doen om uw bijdrage meerwaarde voor u te laten hebben. Heeft u dus vragen, of wilt u verandering in 1 van de bovenstaande sponsor mogelijkheden, vraag het dan vooral en wij maken samen met u een plan!

Hoofdsponsor EOC-Traditionele Schepen Beurs

Eerst een afspraak

Heeft u wel interesse in een sponsoring voor het evenement, maar u wilt eerst een keer een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken, laat het ons dan gerust weten en we maken zo snel mogelijk een afspraak.