Inschrijven Traditionele Schepenbeurs

De EOC-Traditionele Schepen Beurs verwelkomt enthousiaste ondernemers die onderdeel willen zijn van het evenement in november! Bent u een leverancier voor de schepen, heeft u een schip en wilt u aanwezig zijn of wilt u uw reizen ten toon stellen op onze bijzondere beurs, schrijft uw bedrijf dan nu in! U kunt uit verschillende pakketten kiezen voor de opbouw van uw stand.

Tarieven 2024

  • Kale grond € 90,-
  • Systeembouw vanaf € 475,-
  • Traditionele marktkraam € 475,-
  • Standbouw op aanvraag

Wilt u zich nu alvast inschrijven, dan kan dat via het onderstaande contact formulier. U kunt een voorkeur aangeven voor een stand/locatie. Op bijgaande plattegrond de indeling van 2023 als voorbeeld. 

Informatie bij tarieven voor een stand tijdens de EOC-Traditionele Schepen Beurs.

Kale grond
Voor alleen een stuk grond betaalt u € 90 per vierkante meter. U bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzetten van uw materiaal binnen de grenzen van de afgenomen grond. 

Systeembouw Units
U huurt een opgebouwd stuk grond met 3 wanden, een unit. Iedere unit is beschikbaar vanaf 4m2. Prijs vanaf €475. Grote oppervlakte in overleg.

Traditionele markkraam
Er zullen beperkt marktkraamplaatsen beschikbaar zijn. Wilt u een marktkraam wees er dan dus snel bij. De marktraam wordt aangeleverd zonder verdere wanden of tafelkleed. Prijs marktkraam €475. Wilt u hierin voorzien worden, laat het ons dan weten, dan bedenken we samen een plan.

Volledig opgebouwde stand
De EOC-Traditionele Schepen Beurs werkt samen met Pride at Work, zij kunnen u voorzien van een volledig professioneel opgebouwde stand. Prijzen zijn maatwerk.

Deze prijzen zijn exclusief milieu en PR bijdrage, € 90,- per standhouder en exclusief BTW.

Deze prijzen zijn inclusief 10 vrijkaarten, 2 lunch pakketten per stand en de gehele dag koffie en thee op de stand. Extra lunchpakketten zijn tot uiterlijk 1 november as te bestellen a €12 pp