Inschrijven Traditionele Schepenbeurs

De EOC-Traditionele Schepen Beurs verwelkomt enthousiaste ondernemers die onderdeel willen zijn van het evenement in november! Bent u een leverancier voor de schepen, heeft u een schip en wilt u aanwezig zijn of wilt u uw reizen ten toon stellen op onze bijzondere beurs, schrijft uw bedrijf dan nu in! U kunt uit verschillende pakketten kiezen voor de opbouw van uw stand.

Tarieven 2022

  • Kale grond € 75,-
  • Systeembouw vanaf € 375,-
  • Traditionele marktkraam € 350,-
  • Standbouw op aanvraag

Wilt u zich nu alvast inschrijven, dan kan dat via het onderstaande contact formulier. Zie ook de opzet 2022 via bijgaande button.

Hieronder is een indicatie voor de kosten van een stand tijdens de EOC-Traditionele Schepen Beurs. Op de plattegrond kunt u de prijzen terug vinden van iedere stand.

Kale grond
Voor alleen een stuk grond betaalt u € 75,- per vierkante meter. U bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzetten van uw materiaal binnen de grenzen van de afgenomen grond. 

Systeembouw Units
U huurt een opgebouwd stuk grond met 3 wanden, een unit. Iedere unit is 4m2.

Traditionele markkraam
Er zullen beperkt marktkraamplaatsen beschikbaar zijn. Wilt u een marktkraam wees er dan dus snel bij. De marktraam wordt aangeleverd zonder verdere wanden of tafelkleed. Wilt u hierin voorzien worden, laat het ons dan weten, dan bedenken we samen een plan.

Volledig opgebouwde stand
De EOC-Traditionele Schepen Beurs werkt samen met Pride at Work, zij kunnen u voorzien van een volledig professioneel opgebouwde stand. Prijzen zijn maatwerk.

Deze prijzen zijn exclusief milieu en PR bijdrage, € 75,- per standhouder en exclusief BTW.

Deze prijzen zijn inclusief 10 vrijkaarten, 2 lunch pakketten per stand en de gehele dag koffie en thee op de stand.