Inschrijven Traditionele Schepenbeurs

De EOC-Traditionele Schepen Beurs is nog op zoek naar enthousiaste ondernemers die onderdeel willen zijn van het evenement in november! Bent u een leverancier voor de schepen, heeft u een schip en wilt u aanwezig zijn of wilt u uw reizen ten toon stellen op onze bijzondere beurs, schrijft uw bedrijf dan nu in! U kunt uit verschillende pakketten kiezen voor de opbouw van uw stand.
 • Kale grond € 75,-
 • Systeembouw vanaf € 375,-
 • Traditionele marktkraam € 350,-
 • Standbouw op aanvraag

 • De indeling voor 2022 is nog in de maak, maar in grote lijnen al bekend.  Wilt u zich nu alvast inschrijven, dan kan dat via het onderstaande contact formulier. Samen met u kijken we dan naar de mooiste plek voor uw organisatie. Zie ook de opzet via bijgaande button.

  Hieronder is een indicatie voor de kosten van een stand tijdens de EOC-Traditionele Schepen Beurs. Op de plattegrond kunt u de prijzen terug vinden van iedere stand.

  Kale grond
  Voor alleen een stuk grond betaalt u € 75,- per vierkante meter. U bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzetten van uw materiaal binnen de grenzen van de afgenomen grond. Dit is exclusief tapijttegels, deze kunnen voor €6 per m2 bij gehuurd worden.

  Systeembouw Units
  U huurt een opgebouwd stuk grond met 3 wanden en tapijt, een unit. Iedere unit is 4m2.

  Traditionele markkraam
  Er zullen beperkt marktkraamplaatsen beschikbaar zijn. Wilt u een marktkraam wees er dan dus snel bij. De marktraam wordt aangeleverd zonder verdere wanden of tafelkleed. Wilt u hierin voorzien worden, laat het ons dan weten, dan bedenken we samen een plan.

  Volledig opgebouwde stand
  De EOC-Traditionele Schepen Beurs werkt samen met Pride at Work, zij kunnen u voorzien van een volledig professioneel opgebouwde stand. Prijzen zijn maatwerk.

  Deze prijzen zijn exclusief milieu en PR bijdrage, € 75,- per standhouder en exclusief BTW.

  Deze prijzen zijn inclusief 10 vrijkaarten, 2 lunch pakketten per stand en de gehele dag koffie en thee op de stand.