Nieuwsberichten 2024

Bericht 17
Woensdag 16 oktober

Robust-MT Maritime Technology specialist in duurzaam varen

Op de komende editie van de EOC-Traditionele Schepen Beurs is ook Robust-MT Maritime Technology uit Monster in Zuid-Holland vertegenwoordigd……
Lees meer >>>>

Bericht 16
Maandag 14 oktober

Presentatie Kabola Heating Systems

Een nieuwkomer dit jaar op de EOC-Traditionele Schepen Beurs is Kabola Heating Systems, bekend als marktleider op het gebied van het fabriceren van olie- en dieselgestookte CV- ketels voor continu gebruik…..
Lees meer >>>>

Bericht 15
Vrijdag 11 oktober

Rondleidingen over Willemsoordcomplex

Gewoontegetrouw zullen ook dit jaar tijdens de EOC-Traditionele Schepen Beurs weer historische rondleidingen over het monumentale Willemsoord werfcomplex worden gegeven. …..
Lees meer >>>>

Bericht 14
Donderdag 10 oktober

Arkona heeft weer masten

Aan boord van de Arkona staan sinds vorige week twee nieuwe masten die door de eigenaren zelf zijn gemaakt in de Medemblikkerloods op het Willemsoord …..
Lees meer >>>>

Bericht 13
Maandag 7 oktober

Duurzame handelsvaarder te zien tijdens beurs

Het zeilende vrachtschip De Tukker is na een druk vaarprogramma weer teruggekeerd in Museumhaven Willemsoord. De ruim 38 meter lange duurzame handelsvaarder is …..
Lees meer >>>>

Bericht 12
Vrijdag 4 oktober

Weer Helders straatje op beurs

Tijdens de EOC-Traditionele Schepen Beurs zijn ook altijd diverse stichtingen die zich hebben aangesloten bij de Stichting Museumhaven Willemsoord met een eigen stand…..
Lees meer >>>>

Bericht 11
Woensdag 2 oktober

LVBHB houdt ALV tijdens beurs

De LVBHB, ook wel Het Historisch Bedrijfsvaartuig genoemd, houdt op zaterdagmorgen 9 november tijdens de EOC-Traditionele Schepen Beurs in Den Helder haar Algemene Leden Vergadering…..
Lees meer >>>>

Bericht 10
Maandag 30 september

Demonstraties oude ambachten tijdens beurs

In de werkplaatsen van Museumhaven Willemsoord worden ook dit jaar tijdens de EOC-Traditionele Schepen Beurs weer demonstraties van oude ambachten gegeven……
Lees meer >>>>

Bericht 9
Donderdag 26 september

Nautische expositie van Fotoclub Den Helder

Net als voor de vorige editie van de EOC-Traditionele Schepen Beurs stelt Fotoclub Den Helder ook dit jaar weer een foto-expositie met een nautisch karakter samen.
Lees meer >>>>

Bericht 8
Maandag 23 september

Online kaartverkoop officieel van start

Vandaag is de online kaartverkoop voor de zevende editie van de EOC-Traditionele Schepen Beurs van start gegaan. Toegangskaarten kunt u bestellen op de site van theater De Kampanje.
Lees meer >>>>

Bericht 7
Maandag 26 augustus

Posters schepenbeurs op 35 vrachtauto’s

De komende maanden wordt op een heel unieke manier reclame gemaakt voor de zevende editie van de EOC-Traditionele Schepen beurs die van vrijdag 8 november…..
Lees meer >>>>

Bericht 6
Dinsdag 13 augustus

Jongeren mogen gratis beurs bezoeken

Jongeren tot 18 jaar die interesse hebben in nautisch erfgoed mogen dit jaar de EOC-Traditionele Schepen Beurs gratis bezoeken.
Dit is vandaag tijdens de….
Lees meer >>>>

Bericht 5
Dinsdag 30 juli

Ransdorp 28 bijna weer de oude

Net als bij de voorgaande edities van de EOC-Traditionele Schepen Beurs is ook dit jaar de scheepstimmerwerf in de naast de Stadshal gelegen Medemblikkerloods weer………
Lees meer >>>>

Bericht 4
Dinsdag 18 juni

Scheepsfolk verzorgt weer de muziek

Je kunt al bijna stellen dat de EOC-Traditionele Schepen Beurs over een eigen huisband beschikt, want ook op de zevende editie van de beurs is de Helderse maritieme folkband…..
Lees meer >>>>

Bericht 3
Dinsdag 14 mei

Weer slaapschepen ingezet tijdens beurs

Ook dit jaar is het weer mogelijk om tijdens de EOC-Traditionele Schepen Beurs in de museumhaven aan boord van een schip te blijven slapen….
Lees meer >>>>

Bericht 2
Dinsdag 9 april

Musea doen ook nu weer mee met beurs

Het is ondertussen al bijna traditie dat het polsbandje bezoekers drie dagen lang niet alleen toegang geeft tot de Stadshal van theater De Kampanje………
Lees meer >>>>

Bericht 1
Maandag 18 maart

EOC Scheepsverzekeringen weer hoofdsponsor

EOC Scheepsverzekeringen uit Meppel heeft zich ook voor de zevende editie van de Traditionele Schepen Beurs aangemeld als hoofdsponsor.
De beurs wordt dit jaar van vrijdag…..
Lees meer >>>>

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.