VOF de Vooruitgang

Stap in een andere wereld. Een wereld die altijd in beweging is, vloeiend, plooibaar maar ook onvoorspelbaar, ontembaar; de wereld van het water.

Wij nemen u mee op een energieneutrale reis. De Vooruitgang is het meest duurzaam varende vergaderschip van Nederland. Wij bieden ruimte aan vergaderingen, coaching- en trainingstrajecten en zakelijke besprekingen.

Aan boord heeft u benedendeks de beschikking over het vergaderruim, buiten zijn twee comfortabele buitenruimtes waarvan één kan worden overdekt. Het ruim is voorzien van een interactief scherm, een eigen koffie automaat, goede wifi en comfortabele stoelen.

Water is altijd in beweging, altijd aan het veranderen. De ideale plek voor vergadering, klantbespreking, brainstormsessie, hei(water)sessie, workshop, presentatie of teamtraining.

Aan boord van De Vooruitgang kunt u in alle rust vergaderen en trainen met uitzicht op de Friese binnenwateren. In de winter binnen in ons ruim. In de zomer ook op ons achterdek. Naast het duurzame karakter van het gehele schip, kunnen wij ook volledige privacy bieden door ons schip daar neer te leggen waar u niet gestoord kunt worden, midden op het water.

Aan boord hebben wij de ruimte voor groepen tot 12 gasten als we varen en 20 als we voor de wal blijven liggen.