Van Hoof Veiligheid

Van Hoof, dé specialist voor werkkleding en bedrijfskleding. In ons ruime assortiment werkkledij vindt u o.a. veiligheidskledij, regenkledij en signalisatiekledij.

Van Hoof veiligheid heeft u de keuze uit een uitgebreid aanbod werkkleding en bedrijfskleding. We werken enkel met gerenommeerde merken zoals Jobman, Snickers, Herock, SIP Protection,…

Ervaren professionals staan u bij in woord en daad. Ze geven deskundig advies bij de keuze van uw bedrijfskleding. In ons ruime aanbod bieden we o.a. veiligheidskledij, regenkledij en signalisatiekledij aan. Indien gewenst zorgen wij ook voor de personalisatie van uw kleding.

Van Hoof Veiligheid is gevestigd in België maar levert in Nederland. Met twee familie leden in de varende wereld, weten wij wat u aan boord nodig heeft.

Tijdens de EOC-Traditionele Schepen Beurs zullen wij aanwezig zijn met veiligheidsmiddelen die aan boord direct van toepassing zijn. Er zullen speciale valharnassen voor het klimmen aanwezig zijn, maar ook werkkleding, stofmaskers en nog veel meer.

Ter demonstratie zullen wij ook shirts bedrukken met de poster van de EOC-Traditionele Schepen Beurs. Komt het zien en wij staan u te woord over het leveren van uw bedrijfskleding! Ook beveiligd kunnen uw medewerkers er goed en professioneel uit zien.

www.vanhoofveiligheid.be