Stella Maris

Dit jaar zal de Stelle Maris voor het eerst als Boat and Breakfast schip aanwezig zijn op de EOC-Traditionele Schepen Beurs!

Er is plek voor 10 personen aan boord. U verblijft in een twee persoons hut met stapel bed. Het schip heeft twee toiletten, douche en centrale verwarming voor in de koude november maand. Uw verblijf kost €35 per nacht en kan aan boord voldaan worden. U kunt uw plekje aan boord veilig stellen door het onderstaande formulier in te vullen. Of u kunt emailen naar boatandbreakfast@traditioneleschepenbeurs.nl 

Over de Stella Maris

Klipper Stella Maris is als groentejager in 1914 gebouwd in opdracht van de burgemeester van Bovenkarspel. De Stella Maris is, zoals alle klippers, op snelheid gebouwd, om de groente op tijd op de veiling te krijgen. In 1993 loopt Stella Maris voor de tweede keer van stapel met een nieuw op kiel gebouwd onderwaterschip, extra waterdichte schotten, brandwerende betimmering, extra zoet- en vuilwatertanks, veiligheidsuitrusting enz.

Zeilen met Stella Maris op de veelzijdige Oostzee met alle prachtige eilanden en gastvrije havens is een belevenis. Zeil mee over het ruime water van de Noordzee en in het bijzondere natuurgebied de Waddenzee. Geniet van het gezellige IJsselmeer en Friesland.
Zeilen met Stella Maris is een belevenis voor onervaren vakantiezeilers en
verwende (zee)zeilers. Zeil mee!

Meld u hier aan om een nachtje te blijven slapen tijdens de beurs!

Vrijdag op zaterdag is de Stella Maris volgeboekt! Alleen zaterdag op zondag nog plek.

    Aantal gasten (meerdaagse tochten) 14-16
    Aantal gasten (dagtochten) 25
    Bouwjaar 1914 / 1993
    Vaste bemanning 2-3 Pers.