Sponsor Pakketten

Stichting Traditionele Schepen Beurs heeft in 2016 voor het eerst de EOC-Traditionele Schepen Beurs georganiseerd. Een initiatief dat zich 1 keer per jaar inzet ter behoud van traditionele schepen en het promoten hiervan. Een evenement georganiseerd in Den Helder, op Willemsoord, een locatie met karakter en mogelijkheden.

De EOC-Traditionele Schepen Beurs heeft een hoofdsponsor, EOC scheepsverzekeringen. De EOC ondersteunt een grote groep van haar leden door als hoofdsponsor van de EOC Traditionele Schepen Beurs mee te werken aan de opzet van deze beurs.

Naast de hoofdsponsor heeft de beurs nog een aantal kleinere sponsoren. En wordt er gezocht naar nog meer sponsoren.

Heeft u interesse in het sponsoren van de beurs, dan staan hier onder een aantal mogelijkheden uitgesplitst.

Deelsponsor

De beurs is op zoek naar sponsoren die de beurs en haar uitbreiding mogelijk willen maken door een financieel dan wel materieel sponsoring te doen. Wilt u deelsponsor worden dan wordt het logo en naam van uw bedrijf meegenomen in volgende communicaties, krijgt u een aparte pagina en vermelding op de website en zullen wij aan de deelnemers communiceren over uw bijdrage

Duurzame Sponsor

De EOC-Traditionele Schepen beurs wil in 2018 in samenwerking met Summerlab meer bewustwording gaan creëren voor de duurzame mogelijkheden aan boord van schepen. Er zullen presentaties komen over duurzame middelen aan boord, gericht aandacht besteedt worden aan Energie en nog veel meer. Wilt u duurzame Sponsor worden neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Duurzame Partner

Wilt u naast een sponsoring ook graag aanwezig zijn tijdens de beurs met uw bedrijf dat in Duurzame middelen specialist is, dan kunt u een duurzame partner worden van de beurs. Uw sponsoring zal gebruikt worden voor extra communicatie middelen, een duurzaam plein met daarop alle duurzame partners en verschillende presentie mogelijkheden.

Wij zijn momenteel nog bezig met het uitwerken van de pakketten. Wilt u nu alvast meer informatie, dan kun u ons een email sturen.