Spiegel der Zeilvaart

Spiegel der Zeilvaart
Spiegel der Zeilvaart is hét tijdschrift voor eigenaars en liefhebbers van traditionele schepen en klassieke jachten uit binnen- en buitenland. De Spiegel verschijnt 10x per jaar en brengt artikelen over restauratie en nieuwbouw, (museum)havens en reizen, wedstrijden en historische achtergronden. Voor grote en kleine zeilvaart. Met een aantal belangenclubs heeft de Spiegel een bijzondere relatie; leden en donateurs van BBZ, Stamboek, VSRP en STAN krijgen een aantrekkelijke korting op de abonnementsprijs. De organisaties gebruiken de Spiegel tevens als communicatiemiddel.
 
Beursactie
Tijdens de beurs worden nieuwe jaarabonnees verrast met een cadeau, het boekje ‘Waarom zeelui niet zwemmen’ van onze Britse correspondent Nic Compton (winkelwaarde € 15,99). Een jaarabonnement voor 10 nummers kost € 53,-. Tevens is het mogelijk een proefabonnement voor 5 nummers af te sluiten voor slechts € 25,-
Spiegellezers die een nummer van de afgelopen jaargangen missen kunnen ter plekke hun collectie weer aanvullen met een exemplaar. Ook zijn de bekende verzamelbanden weer verkrijgbaar zodat de verzameling mooi in de boekenkast past.
 
Redactie aanwezig
Tijdens de beurs zal de redactie aanwezig zijn. Zij staan klaar om al uw vragen en ideeën door te spreken. Ook adverteerders kunnen met al hun vragen en opmerkingen aan de balie terecht. Voor hen is de Spiegel het ideale medium, want er is geen blad dat zo dicht bij hun doelgroep staat.
Vragen? Bel of mail met: redactie@spiegelderzeilvaart.nl of 085 0030 697.