Scheepvaart Krant – Media Partner

Hét tweewekelijks, onafhankelijk vakblad voor de Rijn-, binnen-, passagiers-, en kustvaart, scheepsbouw en toeleveringsbedrijven voor producten en diensten

De Scheepvaartkrant: partner in communicatie

Met een enthousiast team werken wij dagelijks aan het verzorgen van actueel nieuws en het maken van mooie kranten die zowel in print als online (web, app en social media) verschijnen. Daarnaast bieden we digitale producten die, net als de krant, een gids zijn voor aanbieders en gebruikers van producten en diensten in de maritieme sector. Zo verschijnen er bij meerdere maritieme beurzen, in nauwe samenwerking met de organisatie, beursapps die de lezers voorzien van interactieve informatie over exposanten en hun producten en diensten.

Informatievoorziening verandert snel. We hebben vandaag de dag de beschikking over een 24/7 informatiestroom. We halen onze kennis onder meer uit geselecteerde (social) media en van het ‘world wide web’. Apps ondersteunen ons in het dagelijks leven en voorzien ons op ieder gewenst moment van actueel nieuws.

Díe rol van nieuwsverstrekker vervullen wij voor iedereen die betrokken is bij de maritieme sector. Onze redactie fungeert via diverse kanalen (web, app, via de gedrukte krant, e-paper én social media) met veel enthousiasme als een nieuwsterminal voor de sector. Zo ontstaat een informatiestroom waarbij nieuws is verwerkt tot heldere artikelen met een kwaliteit die de lezer waardeert.

Deze waardering blijkt uit de hoge oplage van onze krant, het aantal downloads van de e-paper en uit het aantal lezers van het dagelijks nieuws op de daily-app. De gedrukte krant is gratis en wordt verspreid in het gebied waar onze lezers varen (Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Oostenrijk).

Adverteerders maken het met betaalde advertenties, banners en films mogelijk om ons op aansprekende wijze te onderscheiden in de markt met kwalitatief goede producten waarmee wij zo succesvol zijn. Dat spreekt adverteerders aan, daarom kiest men ons als partner in communicatie.

 

Wat nieuws, achtergrond en duiding zijn voor onze nieuwsmedia, is de content van onze overige producten van andere orde. De Scheepvaarttelefoongids (print, web en app) biedt actuele telefoonnummers op scheepsnaam, een bedrijvenindex en een overzicht van aflossers. De beursapps geven exposanten een mogelijkheid tot interactieve communicatie. Beursbezoekers krijgen zo een actueel overzicht van exposanten, hun producten en diensten én overige bedrijfsgegevens. En onze maritieme marktplaats Usedmaritime.com is het platform voor gebruikte maritieme producten en schepen.

 

De krant besteedt ruim aandacht aan de bruine vloot en traditionele schepen. Niet alleen op het gebied van nieuws maar ook met een uitgebreide agenda.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak eens een afspraak. Wij leveren met onze producten maatwerk in uw communicatie.