Scheepswerf Talsma

Dit jaar heeft Scheepswerf Talsma gekozen om op een unieke manier aanwezig te zijn tijdens de EOC Traditionele Schepen Beurs. Niet alleen zullen zij met een geweldig mooi project in de haven liggen, maar ook sponsoren zij de beurs als Deelsponsor.

 

Schepenbeurs mede mogelijk gemaakt door

Binnen het team van Scheepswerf Talsma is er heel veel affiniteit en ervaring met historische schepen. Vele bijzondere restauratie projecten hebben we al op onze naam staan.

VEELZIJDIGHEID ALS KRACHT

Scheepswerf Talsma Franeker (Friesland) is al jaren een vertrouwd adres voor scheepsbouw, jachtbouw, reparatie en onderhoud.

Door onze breed georiënteerde kennis op maritiem gebied, kunnen wij praktisch ieder schip bouwen en onderhouden.

Van cascobouw megajachten tot restauratie van klassieke zeilvaartuigen. Van conversie tot regulier onderhoud, met gebruikmaking van zowel staal, aluminium als RVS. Alles onder één dak.

Scheepswerf Talsma werkt met gecertificeerde lassers en kan onder keur/klasse van classificatiebureau’s als Bureau Veritas, Lloyd’s Register, Det Norske Veritas en Germanischer Lloyd bouwen.

In de haven zullen zij aanwe zig zijn aan boord de Tromp, lees hier meer

Hier onder een foto galerij van een speciaal project, een samenwerking tussen Talsma en de Maritieme Acedemie, de verbouwing van de Jonge Douwe, meer informatie hier