Sail Den Helder

Een groots evenement in de Kop van Noord-Holland

De vijfde editie van Sail Den Helder in 2017 is een prachtig evenement en geweldig succes geworden. Naast de vele activiteiten op het evenemententerrein waren de Tall Ships en de meer dan 150 schepen van het nationale Varende Erfgoed de grote trekkers van Sail in een prachtig gevulde haven. Eens te meer is gebleken dat het nationale Varende Erfgoed een prachtig decor kan vormen voor nautische of nautisch getinte evenementen.

Den Helder was blij en trots om gastheer te mogen zijn van zoveel prachtige schepen. Om de inmiddels opgebouwde goede band met het nationale Varend Erfgoed te bestendigen heeft de Stichting Sail Den Helder besloten om, mede ter bevordering en ondersteuning van het behoud van traditionele schepen in Nederland, maar de regio Kop van Noord Holland in het bijzonder, om ook dit jaar een bijdrage te leveren aan de Traditionele Schepen Beurs in Den Helder voor de deelname van de bij de FVEN aangesloten behoudsverenigingen.

Sail Den Helder zal sponsor zijn van het Captains diner op 9 november. Dit diner zal alleen voor genodigden zijn, waaronder de deelnemers van de beurs.