S-Boats

Duurzaam wonen en varen

Wonen op een schip. De meest gestelde vraag van mensen op de wal is vaak… hoe doe je dat dan. Dat zou ook bij elke (toekomstige) bootbewoner de eerste vraag moeten zijn. Hoe ga ik dit doen. Uiteraard heeft u nagedacht over een fijne kachel, warm water, een gewone keuken en wilt u zowel in de zomer als in de winter van alle gemakken voorzien zijn.

Bij S-boats maken we het wooncomfort aan boord zo duurzaam en comfortabel mogelijk. Naast dat we u van alles kunnen vertellen over verwarmen, isoleren, elektra-systemen en voortstuwing kunnen wij u ook adviseren hoe dat aan te pakken in een nieuwbouw project of in een bestaand (woon)schip. Voordat we dat doen gaan we voor u begint met uw (ver)bouw in gesprek. Hoe gebruikt u uw schip, wat zijn uw behoeften aan boord en niet onbelangrijk hoe ziet u een project als het verduurzamen van uw schip voor zich.

U kunt een hoop zaken zelf ontdekken en uitvinden maar waarom niet in de beginfase de kennis en kunde van anderen gebruiken om in te zetten om uw eigen project te realiseren. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam wonen en varen. Van vloerverwarming tot zonnepanelen, van warmtepompen tot (diesel-)elektrisch varen, energie-managementsystemen en hoe dit alles efficiënt met elkaar in verbinding te brengen. Daarnaast begeleiden wij ook het gehele traject om uiteindelijk aan al uw wensen te voldoen.

Graag raken we met u aan de praat over uw schip en hoe u al dit soort zaken nu geregeld heeft. Wandelt u langs bij onze stand nummer 20? Wij kunnen desgewenst gelijk een eerste berekening voor u doen.