Ruys Scheepstimmerwerken

Uw vakman op het gebied van hout- en metaalbewerking, restauratie en ontwerp  voor scheepsbouw en scheepsinterieur

Met ruim 10 jaar ervaring en passie voor het vak bent u bij Emile Ruys aan het juiste adres om elke wens tot een mooi resultaat te brengen.

Elk project is uniek, Ruys Scheepstimmerwerken denkt met u mee

Met allround kennis van alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van hout, metaal en mechanische en elektrische aandrijving, kunt u vertrouwen op vakmanschap.

Betimmeren van een roef, vervangen van een stuurhut, restauratie van een roer, vervangen van een teakdek, het fineren van een opbouw, plaatsen van een elektromotor, inbouw van een schroefas en roer, reparatie van een gescheurde mast, zomaar een greep uit de veel voorkomende werkzaamheden van Ruys Scheepstimmerwerken.

Restauratieproject Noorse reddingssloep ‘Anna Sara’

Speciaal voor de traditionele schepenbeurs is een originele Noorse reddingssloep gerestaureerd. De sloep had zijn doodshemd aan en lag al enige jaren zonder bescherming te verrotten op de kade. Het vakkundige oog van Emile Ruys viel op het ooit zo lieflijke scheepje uit het jaar 1930 met de naam ‘Anna Sara’. En wat misschien weinigen voor mogelijk hielden, maakt een echte ambachtsman waar. Het resultaat: een met passie gerestaureerde, originele Noorse reddingssloep.

Een unieke kans voor u, want ze is nu te koop.

 

Aanbieding voor bezoekers van de traditionele schepenbeurs: gratis advies op maat voor restauratie van uw schip