Patrijspoorten en Scheepsartikelen

Vanaf de spits Formosa verkopen wij bronzen, aluminium en messing patrijspoorten, lichtranden en scheepsramen; zowel nieuw als gebruikt. De gebruikte scheepsramen komen veelal van grote containerschepen en hebben al jaren dienst gedaan. Ze zijn weer schoongemaakt en worden veel gebruikt voor te verbouwen schepen: in de stuurhut, roef of als dakramen.
Deze ramen zijn voorzien van 10-12 mm gehard glas en zijn robuust en decoratief.
De nieuwe patrijspoorten zijn verkrijgbaar met glas vanaf 15 cm tot 50 cm, en zijn degelijk en robuust uitgevoerd; hierin is er een keuze in zgn. laspoorten, welke in de huid of opbouw gelast worden, of de patrijspoorten met een boutflens; ook zijn in de meeste maten dichte patrijspoorten te koop, de zgn. lichtranden.
Deze zijn allen voorzien van 12 mm gehard glas en gegoten van brons.

Tevens is er op voorraad een ruime keus aan authentieke kompasstandaards, alsook originele kompassen in een kist; telegrafen, sextanten en scheepsloggen.Ook verschillende partijen gebruikte scheepslampen, putsen, bulleyes en zoeklichten; zeer nautisch en sfeervol; ook voor interieurs. . Belt u even als u langs wilt komen, aangezien wij geen reguliere openingstijden hebben (ook woonadres/in ’t weekend en ’s avond is ook mogelijk)

Kom langs tijdens de beurs en snuffel lekker tussen alle snuisterijen of maak een afspraak om een keer langs te komen voor een kijkje op de Formosa.