Panta Rhei Brokerage

Over Jachtmakelaardij Panta Rhei

Panta Rhei is een uitspraak van de Griekse filosoof Heraclitus en betekent “alles stroomt”. Men kan niet tweemaal in dezelfde rivier stappen, want het is steeds weer vers water dat u tegemoet stroomt.

Jachtmakelaardij Panta Rhei heeft steeds een verse en scherpe blik voor het best mogelijke verkoopproces, overeenkomst en administratieve afhandeling (standaard via de notaris). Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat u geen risico loopt bij tekortkomingen in de dienstverlening.

Over jachtmakelaar Peter HermanTer Horst

In 2010 een carrière switch gemaakt door, na het behalen van de modules “juridisch – scheepstechniek – praktijk & ondernemen” , als gediplomeerd jachtmakelaar Panta Rhei gestart.

Zijn liefde voor schepen gaat ver terug.

Overgrootvader was reeds in bezit van een luxe zeiljacht: een boeier. Het scheepje met een lengte van wel 7 ½ meter is in herinnering altijd een enorm schip gebleven.

Vanaf de wieg altijd in contact geweest met jachten, wind en water. Wedstrijdzeilen was een grote hobby, daarna werd het wedstrijdzeilen vervangen door toerzeilen met zijn gezin, waarbij verder weg gelegen vaargebieden werden verkend.

Nu af en toe nog onderweg met zijn Vollenhovense bol, maar de klant heeft prioriteit.