Noorderlicht

De schoener Noorderlicht is een imposante driemaster met verassend goede zeileigenschappen. Bij de verbouwing van de Noorderlicht is veel rekening gehouden met ruimte voor de gasten.Zo vindt u aan boord een royaal dagverblijf met bar, een professioneel ingerichte kombuis, 20 hutten voor 2 personen, 4 toiletten en 4 douches. Zowel op het middendek als het campagnedek is voldoende ruimte, ook om te zitten. Ten slotte is het heerlijk relaxen in het dekhuis dat is ingericht als loungeruimte.
De schoener Noorderlicht is dan ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een bruiloft, een personeelsuitje en vanzelfsprekend voor schoolreizen.

Tijdens de EOC-Traditionele Schepen Beurs zal de rederij TSC – Traditional Sailing Charters, aan boord van de Noorderlicht meer vertellen over de reizen die u met hun schepen kunt maken. Niet alleen kunt u de Noorderlicht eens van binnen bekijken, u kunt ook in gesprek gaan met medewerkers van de rederij die samen met u een maatwerk vakantie of team uitje kunnen bedenken.

Een overnachting op basis van Boat & Breakfast kost €35 per persoon. Aan boord te voldoen.