Nationaal Reddingmuseum met Extra afvaarten tijdens de beurs

De derde editie van de EOC-Traditionele Schepen Beurs wordt van 9 tot en met 11 november gehouden in Den Helder. Met een toegangsbewijs voor deze beurs kun je gedurende deze dagen het Reddingmuseum gratis bezoeken. Er zijn dit weekend ook rondvaarten met de reddingboot Johan de Witt door de binnenhaven van Den Helder voor € 2,50 p.p. Deze rondvaart duurt ca. 20 minuten. Reserveren is mogelijk aan de balie van het Reddingmuseum.

Zaterdag 10 en 11 november vanaf 13.00 uur worden de historische reddingboten van het Reddingmuseum speciaal voor het publiek van de Traditionele Schepenbeurs opengesteld. Een bemanningslid is aanwezig om het publiek te ontvangen.

Zin in een avontuur in de buitenlucht? Vaar dan mee met de reddingboot Tjerck Hiddes naar de buitenhaven van Den Helder voor maar € 10,- per persoon. Deze vaartocht duurt ongeveer 1,5 uur.

 

De vaartijden zijn:

  • Zaterdag 10 november om 11.30 en 14.00 uur
  • Zondag 11 november om 11.30 en 14.00 uur

Reserveren is mogelijk bij de balie van het Reddingmuseum. Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de vaartocht met reddingboot Tjerck Hiddes geannuleerd. Reddingboot Johan de Witt vaart gewoon volgens reguliere tijden, ook bij enkele reserveringen.