Multiship Holland

Multiship Holland is een scheepswerf met een professionele straal- en coating afdeling. Het jongebedrijf, opgericht in 2012, wordt aangestuurd door Wiecher Kocken en Froukje Osinga. Multiship Holland ligt direct aan het Van Harinxmakanaal in Harlingen. Met de hijskraan op de kade kunnen schepen tot 100 ton / 40 meter uit het water worden getild. De zwarelastwagen (capaciteit 100ton) rijdt het schip probleemloos naar één van de loodsen.

Wij werken graag aan en hebben veel ervaring met traditionele schepen. Ook het verbouwen van schepen naar woonschepen komt regelmatig voor. Een schip wordt naar wensen van de klant deels verbouwt, gerepareerd, ingekort of ondergaat een refit. Nadat deze ijzerwerkzaamheden afgerond zijn, wordt het schip naar de straalloods gereden. Indien gewenst worden zowel de buiten- als de binnenzijde van het schip gestraald. Aansluitend wordt er een primer aangebracht. Daarna worden klinken, openstaande naden en kieren professioneel afgewerkt met plamuur en aansluitend wordt het verfsysteem aangebracht.

Naast deze schepen kunnen ook alle andere denkbare types o.a. catamarans, zeiljachten en motorschepen de weg vinden naar Multiship Holland.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom langs op onze werf of neem contact op!

Kanaalweg 33

8861 VA Harlingen

T. 0517 235 857

info@multishipholland.nl

www.multishipholland.nl

Wiecher: 0610 920 266

Froukje: 0621 924 188