Maak er een mooi weekend van!

In het hart van Den Helder, op de route naar Texel, ligt Willemsoord. Het oude marinecomplex dat door de jaren heen op is geknapt tot een plek die historie uitademt. Over het hele terrein zijn horecagelegenheden, culturele instellingen en nautische bedrijven te vinden.  Er is vermaak voor het hele gezin.

Er is naast de EOC-Traditionele Schepen Beurs zo veel te doen op het terrein, dat lukt nooit allemaal op 1 dag..! Dus waarom blijft u niet voor twee dagen? Of zelfs het hele weekend? Boek nu een overnachting op één van de schepen die u een sfeervolle slaapplaats aanbieden op basis van Boat and Breakfast.

Op vrijdag 11 november zal de opening van de eerste EOC-Traditionele Schepen Beurs plaatsvinden. Na het officiële gedeelte heten wij u graag welkom in Gebouw 66, waar de meeste activiteiten  gepland zijn. Maak kennis met de gezellige sfeer, slenter lekker door de haven en warm je binnen aan een kopje koffie of warme chocomelk.

‘s  Avonds kunt u heerlijk uit eten in een van de vele eetgelegenheden rond de haven. In deze wintermaanden straalt Willemsoord en haar museumhaven gezelligheid uit met alle lichtjes aan en de volle museumhaven. De Boat and Breakfastschepen zullen tegenover het Beursgebouw liggen en dus goed te vinden zijn. Aan boord vindt u een fijne hut voor u klaar. ’s Ochtends kunt u genieten van een lekker ontbijt. Een goede start voor de rest van de dag.

Op zaterdag 12 november zullen er verschillende workshops gehouden worden in Gebouw 66. Maar u kunt er ook voor kiezen om een cultureel uitstapje te maken naar het Reddingsvaartmuseum of het Marinemuseum, beiden gesitueerd op Willemsoord, op loopafstand van het Beursgebouw. En er er nog veel meer! Van Ballenbak tot Bioscoop, van Theater tot Kunstuitleen.

Het Reddingsvaart Museum // Marine Museum

Het strand is 5 kilometer van Willemsoord en heeft een aantal strandhorecagelegenheden waar u, na een fijne wandeling, even uit kunt rusten.

En blijft u nog tot zondag, denk dan ook aan een heerlijk bezoek aan Texel. De veerboot is op 10/15 minuten lopen vanaf Willemsoord, de overtocht kost slechts €2,50 voor voetgangers. Met het openbaar vervoer kunt u het hele eiland verkennen.

Dus wat houdt u nog tegen?

Boek een Boat and Breakfastverblijf op een van de traditionele schepen in de haven!

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]