Iselmar

Klipper Iselmar: Groene ondernemers in het werelderfgoed waddenzee.

Duurzaam ondernemen zit de schippers van de Iselmar in de genen: zij leven met de wind en het getij

Zo zeggen Schippers JP en Mirjam zelf: Ons schip is een van de weinige Bruine vloot-schepen die het milieukeurmerk Green key mag voeren, een internationaal keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche. Ook mogen wij de Waddengoud vlag voeren: Dit is een keurmerk voor streekproducten en ondernemers die in het waddengebied aantoonbaar duurzaam ondernemen. Wij doen er alles aan om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren; het waddengebied is, in onze ogen, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland!

Zeilreizen Wij organiseren Bedrijfsuitjes, Weekendjes naar de Waddeneilanden en bijzondere Trouwerijen aan boord. Huwelijksbootje  Ons schip is een officiële trouwlocatie, midden op zee of op een zandbank trouwen!!!

Meezeilen:

Klipper Iselmar is een mooie locatie voor een bijzonder weekend: lekker naar terschelling of vlieland varen, duinen, strand, terrasjes…

Voordat het schip vertrekt, geven we een leuke zeilintroductie / veiligheidsinstructie aan dek, zodat iedereen die wil, mee kan helpen om het schip onder zeil te brengen. Tijdens het zeilen is het met zijn allen aanpakken, meezeilen en even echt uitwaaien op het wad… er zijn heerlijke zitzakken aan dek, je kunt even opwarmen benedendeks (warme chocomelk…) genieten van het waddenlandschap, en de andere scheepvaart op het water.

Boat & Breakfast Tijdens de EOC-Traditionele Schepen Beurs kunt u aan boord van de Iselmar verblijven op basis van Boat and Breakfast. Maar u bent overdag ook welkom om een kijkje te nemen aan boord en met de schippers te praten over uw mogelijke vakantie aan boord of zelfs trouwerij!

Verblijf mogelijkheden op basis van Boat and Breakfast:

  • 2 of 4 persoonshut met eigen gezelschap, 35 euro p.p. (6 x 2p en 3 x 4p beschikbaar)
  • 2 persoonshut  1 persoon privé 60 euro (6 beschikbaar)
  • Alle bedden aan boord zijn minimaal 2 meter lang en 80 cm breed, in de 2,5 persoonshut benedenbed zelfs 1.20 breed.
Open schip 
Overdag is het gezellig bij ons aan boord: Koffie, Thee & Sûkerbôle, we zijn trots op onze klipper en leiden u graag even rond!
Faciliteiten aan boord Iselmar

Benedendeks vind je een prachtige ruime scheepssalon zodat je ook bij wat “hollandser” weer lekker je gang kunt gaan met een grote groep, het is er warm en gezellig en een fijne kombuis om gezellig (samen) te koken. Je kunt er ook voor kiezen om je te laten verwennen door onze scheepskok; onze specialiteit is Vis-BBQ!

Zonsondergang op het wad

 

Om de Iselmar tijdens de EOC-Traditionele Schepen Beurs te boeken voor een overnachting, kunt u het volgende formulier invullen. Uw gegevens worden dan doorgestuurd naar de Iselmar en zij zullen contact met u opnemen.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren