International Guild of Knottyers

Mijn naam is Frits Ottens en ik ben branchvoorzitter van het International Guild of Knottyers. Dit is een non profit vereniging met 1250  leden over heel de wereld, van mensen die het edele beroep van Schieman in stand proberen te houden zoals Splitsen en Knopen van touw en staaldraad, het maken van Fenders en Leguanen, Sleutelhangers, Scheepsmatten kortom alles wat van touw te maken is, maken wij. Wij geven workshops in o.a. splitsen van moderne lijnen en touwen. Mijn vrouw geeft workshops in het maken van armbanden, sleutelhangers e.d. Ik heb enkele foto`s bijgevoegd van wat wij zoal maken. Hetgeen we hier mee verdienen wordt voor een gedeelte in de kas gestort van het IGKT Nederland, voor het organiseren van half jaarlijkse bijeen komsten.

Hopende U voldoende te hebben ingelicht. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.

U kunt mij bereiken per mail maar ook per telefoon.

Frits Ottens

Fruitstraat 58

8933 GR Leeuwarden

Mob: 06 1073 8725

E mail : trekharmonica@gmail.com