Inschrijven voor Traditionele Schepen Beurs

De EOC-Traditionele Schepen Beurs is nog op zoek naar enthousiaste ondernemers die onderdeel willen zijn van het evenement in november! Bent u een leverancier voor de schepen, heeft u een schip en wilt u aanwezig zijn of wilt u uw reizen ten toon stellen op onze bijzondere beurs, schrijft u uw bedrijf dan nu in!

U kunt uit verschillende pakketten kiezen voor de opbouw van uw stand.

  • Kale grond (€60 m2)
  • Systeembouw stukken (vanaf €295)
  • Traditionele marktkraam (vanaf €300)
  • Volledig opgebouwde stand (op aanvraag)

Schrijf uw bedrijf vandaag nog en maak gebruik van al onze pr mogelijkheden. Zorg dat u er snel bij bent en u op alle plattegronden en in de krant vermeldt wordt! Inschrijven kan via het onderstaande contact formulier. Samen met u kijken we dan naar de mooiste plek voor uw organisatie.

Indeling 2020

https://eocschepenbeurs.expofp.com/

Kale grond

Voor alleen een stuk grond betaalt u €60 per vierkante meter. U bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzetten van uw materiaal binnen de grenzen van de afgenomen grond. Dit is exclusief tapijttegels, deze kunnen voor €6 per m2 bij gehuurd worden.

Systeembouw Units

U huurt een opgebouwd stuk grond met 3 wanden en tapijt, een unit. Iedere unit is 4m2. Deze unit is al beschikbaar vanaf €295

Traditionele markkraam

Er zullen beperkt marktkraamplaatsen beschikbaar zijn. Wilt u een marktkraam wees er dan dus snel bij. De marktraam wordt aangeleverd zonder verdere wanden of tafelkleed. Wilt u hierin voorzien worden, laat het ons dan weten, dan bedenken we samen een plan. Marktkraam beschikbaar vanaf €300.

Volledig opgebouwde stand

De EOC-Traditionele Schepen Beurs werkt samen met Pride at Work, zij kunnen u voorzien van een volledig professioneel opgebouwde stand. Prijzen zijn maatwerk.

Deze prijzen zijn exclusief milieu en PR bijdrage, €75 per standhouder en exclusief BTW.

Deze prijzen zijn inclusief 10 vrijkaarten, 2 lunch pakketten per stand en de gehele dag koffie en thee op de stand en twee uitnodigingen voor het captains dinner op vrijdag avond, gesponsord door Sail Den Helder.