Hoofdsponsor EOC verzekeringen

EOC schepenverzekering U.A. is een onderlinge maritieme verzekeraar met als missie “zeer tevreden leden en verzekerden”. Het belang van de leden en verzekerden staat voorop! Optimale service wordt geboden door deskundige medewerkers. EOC is 24/7 bereikbaar om bij noodgevallen de hulp te bieden die men op dat moment nodig heeft. EOC heeft alle kennis en kunde in huis om haar leden en verzekerden via één loket te kunnen bedienen. Dit doen we samen met ons dochterbedrijf EOC expertise en EOC Verzekeringsadvies.

EOC is met ruim 3200 beroepsvaartuigen en meer dan 16.000 pleziervaartuigen een belangrijke speler in de maritieme markt. Naast onze verzekeringsactiviteiten geeft EOC ook ondersteuning aan diverse belangenorganisaties door middel van sponsoring.

EOC ondersteunt een grote groep van haar leden door als hoofdsponsor van de EOC Traditionele Schepen Beurs mee te werken aan de hernieuwde opzet van deze beurs. Op de stand (nr24)  zullen medewerkers van EOC alle dagen aanwezig zijn om u te ontvangen en een bijdrage te leveren aan een prettig verblijf. EOC is van mening dat de locatie Willemsoord prima past en veel voordelen biedt voor de organisatie van dit evenement en EOC is dan ook trots om een onderdeel van het geheel te mogen zijn.

Wij hopen u te kunnen ontvangen op 8, 9 en 10 november op de EOC Traditionele Schepen Beurs.

Wilt u verder informatie opzoeken, bezoek dan onze website www.eoc.nl