Eerste 10 aanmeldingen zijn binnen

De beurs inschrijvingen zijn nog maar een paar dagen geopend en al meer als 10 bedrijven hebben zich al aangemeld voor de derde EOC-TSB. Naast de hoofdsponsor van het evenement EOC Scheepsverzekeringen, zijn de aanmeldingen van

.. al binnen. Daarnaast beginnen ook de schepen zich aan te melden voor een weekend verblijf in de haven. De Wilhelmina zal weer van de partij zijn en ook de loodsboot Texelstroom zal weer boat and breakfast gasten ontvangen voor €40 per nacht inclusief ontbijt, tijdens de EOC-Traditionele Schepen Beurs.

Tijdens de derde EOC-Traditionele Schepen Beurs zal er veel aandacht besteed worden aan de duurzame kant van onze schepen. Er zullen nieuwe technieken te zien zijn, er zullen gesprekken gevoerd gaan worden en misschien zelfs nog wel een quiz afgenomen worden om uw kennis niveau te bepalen op het gebied van energie en duurzaamheid. Hierover binnenkort meer nieuws!

Ook op het gebied van sponsoring zijn de eerste afspraken gemaakt. Zo zal Sail Den Helder wederom het captains dinner sponsoren voor de deelnemende organisaties en genodigden. Sail Den Helder in 2017 was een groot succes mede door het varend erfgoed dat op verschillende manieren aanwezig was tijdens de Sail. Vandaar dat de sponsoring van de gezamenlijke maaltijd weer op de agenda staat.