Doeve Makelaars en Taxateurs, Jachten & Schepen 

Vakmanschap en Betrouwbaarheid staat voorop bij Doeve Makelaars en Taxateurs, Jachten & Schepen! 

Doeve Makelaars en Taxateurs is gevestigd in Vlaardingen en al sinds 1972 een speler op de nationale en internationale markt.

Wij zijn uw makelaar voor bemiddeling bij aankoop en verkoop van Traditionele Schepen, liggend in binnen- en buitenland. Maar ook voor Taxaties (nationaal en internationaal), Kadaster (in-, over- en uitschrijvingen in het B-Schepen Register) en aankoopbegeleiding (neem uw eigen makelaar mee) kunt u bij ons terecht.

Met ruim 45 jaar ervaring helpen wij u graag met het verkopen van uw schip vanaf uw eigen ligplaats! U kunt dus tijdens de verkoopperiode gebruik blijven maken van uw schip. Wij maken altijd een zeer uitgebreide verkooppresentatie met fotoreportage van de in bemiddeling zijnde schepen. Wij werken op basis van NO CURE NO PAY en berekenen geen kosten vooraf.

Het complete aanbod van schepen wordt in diverse watersportbladen en op ruim 30 websites in binnen- en buitenland geplaatst, maar ook op social media zijn wij zeer actief. Met tevens een eigen duidelijke en goed werkende 4-talige website zijn wij voor iedereen bereikbaar.

Doeve Makelaars en Taxateurs is Hiswa Qualified Yacht- & Ship Broker en werkt volgens de Hiswa bemiddelingsvoorwaarden. Tevens is Doeve Makelaars en Taxateurs lid van de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen (NBMS), EMCI gecertificeerd Makelaar en Taxateur jachten en schepen alsmede Register Taxateur VRT pleziervaartuigen & (Zeil)charterschepen/voormalige beroepsvaart.

Doeve Makelaars en Taxateurs heeft alle kwalificaties, een groot (nationaal en internationaal) marktinzicht, een wereldwijd netwerk en veel kennis omtrent de schepen en (Europese) regelgeving.

Voor meer informatie over ons bedrijf, wat wij voor uw kunnen betekenen en ons totale schepenaanbod verwijzen wij u graag naar onze website: www.doevemakelaar.nl.
U kunt ons altijd benaderen, zowel telefonisch als per email, informatie bij Doeve Makelaars en Taxateurs is altijd gratis, wij informeren u graag.

Doeve Makelaars en Taxateurs, een zaak van Vakmanschap en Betrouwbaarheid! 

Wij staan voor u klaar tijdens de EOC-Traditionele Schepen Beurs van 8 t/m 10 november, standnummer 29.