De Schieman

VAKMANSCHAP IS MEESTERSCHAP. Dit is het motto dat geldt bij Scheepstuigerij De Schieman. Met passie en toewijding maakt Scheepstuigerij De Schieman al meer als 30 jaar allerlei producten van touw, staaldraad en zeildoek. Particuliere klanten en Koninklijke Marine, Visserij, Offshore en jachtbouwers zijn voor een grote diversiteit aan producten op het juiste adres. Het zeilmakers werk is in de afgelopen jaren flink toegenomen. Steeds vaker worden we gevraagd voor diverse naaiwerkzaamheden voor o.a. het maken van manchetten, dekkleden, luifels, hoezen of reparaties aan voortenten, e.d.

 

Ook voor Maritieme kunstprojecten weten industrieel ontwerpers De Schieman te vinden. In de bibliotheek van Amsterdam en het nieuwe hoofdkantoor van Heerema Marine Contractors in Leiden staan ondertussen touwwanden van vele vierkante meters die zorgen voor een nautische uitstraling. Kilometers touw zijn door de handen van de medewerkers gegaan zijn.

Vakmanschap is meesterschap 

Bent u nieuwsgierig of heeft u ook een product nodig, neem dan een kijkje op de beurs vloer tijdens de EOC-Traditionele Schepen Beurs, bezoek onze website of kom vrijblijvend eens bij ons in de werkplaats kijken.