BSC, Sponsor FVEN stand op de traditionele schepenbeurs

LELYSTAD Na het lezen van de noodoproep van het FVEN in de ‘Zeepost’ heeft Bureau Scheepvaart Certificering, kortweg BSC, zich aangemeld als sponsor van de FVEN. BSC draagt de FVEN een warm hart toe en wil middels deze sponsoring de verschillende behoudsorganisaties de mogelijkheid geven om zich op de traditionele schepenbeurs te profileren.

Sinds de oprichting van BSC, in 2016, heeft BSC al vele traditionele schepen mogen certificeren, daar zijn wij trots op. Aan degenen die BSC nog niet kennen willen wij ons graag voorstellen. BSC is als keuringsinstantie actief in de binnenvaart. BSC is zelfstandig geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie en is door Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) aangewezen als keuringsinstantie. Het gehele certificeringsproces, van inspectie tot afgifte certificaat, voert BSC voor u uit. Doordat alles onder een dak gebeurt kunnen wij snel handelen en zijn de doorlooptijden kort.

Door onze transparante en efficiënte manier van werken biedt BSC een klantgerichte dienstverlening tegen een concurrerend tarief. Een belangrijk instrument hiervoor is de eigen webapplicatie van deze organisatie. Deze geeft onze klant een helder inzicht in het dossier van zijn of haar schip. BSC levert bovendien extra service door haar klanten tijdig te informeren over de verloopdata van de scheepspapieren.

De inspecteurs van BSC voeren deskundige inspecties uit op het gebied van casco, veiligheid, elektra, tekeningkeur, nieuwbouw, tuigage, et cetera. Deze inspecties vormen de basis voor de afgifte van het certificaat. Daarnaast ondersteunt BSC haar klanten bij het bepalen van de juiste certificaatkeuze in situaties van verbouw en nieuwbouw of bij vragen met betrekking tot wet- en regelgeving. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd voor alle type binnenvaartschepen met uitzondering van tankschepen.

 

BSC is gevestigd in Lelystad. Het kantoor bevindt zich direct aan het water, aan de kop van de Bataviahaven. Een unieke locatie waar potentiele klanten letterlijk langsvaren en passagiersschepen voor de deur afgemeerd liggen.

Meer informatie over BSC vindt op www.scheepvaartcertificering.nl.

Bureau Scheepvaart Certificering
Bataviahaven 1
8242 PR Lelystad
T: +31(0)850 290 521
E: info@bscmail.nl
I: www.scheepvaartcertificering.nl