Beurs open voor inschrijvingen

Het is zo ver, de inschrijvingen voor de traditionele schepen beurs kunnen beginnen!

Voor de Traditionele Schepen Beurs (TSB) zijn wij nog op zoek naar deelnemers -bedrijven die affiniteit met Traditionele Scheepvaart hebben. Bedrijven, stichtingen, organisaties en schepen (scheepseigenaren) die een plek zoeken om samen te komen en een geweldig weekend vol entertainment, prachtige traditionele schepen en uiteraard een geweldig divers publiek die de beurs bezoeken.

De TSB wordt georganiseerd op in gebouw 66, hier zal plaats zijn voor 75 tot 150 deelnemers. In het beursgebouw zal catering en entertainment aanwezig zijn. De haven rond Willemsoord zal gevuld worden met een verscheidenheid aan traditionele schepen, groot en klein. Zowel chartervaart als verenigingsschepen zullen vertegenwoordigd zijn in de haven. Aan boord van deze Traditionele schepen zal Boat and Breakfast aangeboden worden aan beurs deelnemers, maar ook aan het bezoekende publiek. Maak er dus een mooi beurs weekend van aan boord van een schip en op het beurs terrein.

Verder zullen er tijdens de Beurs workshops gegeven worden door organisaties als BBZ – Boten Bouw School – Windseeker/School at Sea, ook u kunt zich aanmelden als u een leuk onderwerp voor een workshop heeft. Verder kunnen charterschepen of bedrijven deelnemen aan het Vakantieplein een centrale plek waar iedere dag verschillende bedrijven een uur lang hun reizen kunnen verkopen op een interactieve manier met beeld geluid en persoonlijke aandacht.

De Traditionele Schepen Beurs in Den Helder streeft ernaar om een ontmoetingsplek te worden voor iedereen die iets met Traditionele Schepen te maken heeft. Maar wil ook toegankelijk zijn voor mensen die nog niet betrokken zijn bij traditionele schepen, maar die hier wellicht wel in geïnteresseerd zijn.

De TSB hoopt een breed publiek aan te spreken, van mogelijke wereldreizigers die op zoek zijn naar de reis van hun leven aan boord van een oceaan zeiler tot vrijwilligers die zich voor het behoud van het traditionele schip in willen zetten. Van jongeren die dromen van het exploiteren van een schip tot oudere generaties die graag nog eens een reis met hun eigen jacht zouden willen maken, of hun kennis over willen dragen aan nieuwe generaties. Ook de jeugd die voor het eerst een zeilschool gaat bezoeken, of voor het eerst sponsoren gaat zoeken voor hun periode aan boord van een Tall Ship

Wilt u zich inschrijven voor de TSB, download dan het volgende formulier. Deze kunt u digitaal invullen en mailen of u kunt hem afdrukken, invullen, scannen en mailen naar info@traditioneleschepenbeurs.nl.