ABBA komt naar EOC-Traditionele Schepen Beurs

                                                                17-8-2018, Den Helder

PERSBERICHT

De Amateur BootBouw Award komt naar Den Helder tijdens de EOC-Traditionele Schepen Beurs!

In november 2018 zal de award voor amateur botenbouwers uitgereikt worden tijdens de schepen beurs in Den Helder. De award werd in 2014 voor het eerst georganiseerd naar het voorbeeld uit Watercraft Magazine. Deze uit Engeland overgewaaide presentatie waar amateur botenbouwers hun zelfgebouwde boot aan het publiek kunnen laten zien, is toegankelijk voor iedereen die zijn of haar project klaar heeft in november.

Tijdens de beurs zal een selectie van de aanmeldingen uitgenodigd worden om met hun boot aanwezig te zijn op de beurs. Kleinere projecten passen in de beurshal, grotere projecten zijn welkom in de haven. De jury van de ABBA zal tijdens de beurs de boten bezichtigen en een winnaar uitroepen die op zondag een halfmodel in ontvangst zal nemen. Ook zal er een publieksprijs uitgereikt worden.

In Spiegel der Zeilvaart #6 staat al een oproep, maar voor de genen die deze wellicht gemist hebben, hierbij nog een keer:

Oproep aan alle amateur botenbouwers die hun project klaar hebben in november: Schrijf je nu in door een email te sturen aan info@botenbouwschool.nlonder vermelding van ABBA 2018!! Inschrijven kan tot 1 september. ABBA en het idee erachter

Bij aanmelding graag zo veel mogelijk informatie over het project verschaffen, kajuitboot of openboot, motor- of zeilboot, zelfgebouwd, samengebouwd, van tekening of zelf tekening gemaakt. Zit er een mooi verhaal aan het bootje vast, voeg deze dan ook toe.

Heeft u zelf geen boot gebouwd, maar bent u wel benieuwd? Kom dan vooral het tweede weekend van november naar Den Helder om de inzendingen te bewonderen.

 

—————————————-

 

Meer informatie: Jet Sluik (beursmanager)

06-31695654 of traditioneleschepenbeurs.nl